Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Adviseur Interne Controle

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Diever aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Adviseur Interne Controle in Diever? Headhuntersteam is dan naar jou op zoek. De vacature van Adviseur Interne Controle En Beveiliging Informatievoorziening is beschikbaar per 28-05-2024 tot en met 27-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Adviseur Interne Controle En Beveiliging Informatievoorziening
Branche Banken/Financiële dienstverlening
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 24 – 32
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Adviseur Interne Controle? Je kunt contact opnemen met Ronald Kosse op het telefoonnummer 038-421 21 18 of per e-mail via r.kosse@headhuntersteam.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures diever
  2. Adviseur Interne Controle Headhuntersteam 28-05-2024

Andere vacatures