Search
Close this search box.

Aanvraag exploitatievergunning

  1. Bekendmakingen diever
  2. Gemeente Westerveld, verleende vergunning Alcoholvergunning Hezenes 3, 7981LD Diever, zaaknummer 2024-013509

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Diever willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Diever.

Er is een exploitatievergunning verleend in Westerveld op het adres in , met daarbij de volgende melding:

Gemeente Westerveld, verleende vergunning Alcoholvergunning Hezenes 3, 7981LD Diever, zaaknummer 2024-013509

Er is door Westerveld hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

De burgemeester van de gemeente Westerveld heeft op 30 april 2024 het volgende besluit genomen en verzonden; het verlenen van een paracommerciële Alcoholvergunning voor de Toneelvereniging Diever aan de Hezenes 3, 7981LD Diever, ingeboekt met het volgende zaaknummer: 2024-013509. Inzien vergunning U kunt dit besluit op afspraak inzien. Hiervoor kunt u bij de gemeente een afspraak maken via telefoonnummer 14 0521. Niet eens met dit besluit: maak bezwaar Als u het niet eens bent met dit besluit, kunt u bezwaar maken door binnen zes weken na de datum van de vergunning, uw bezwaarschrift te sturen naar de Burgemeester van de Gemeente Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte.   Aanvragen voorlopige voorziening In spoedeisende gevallen kunt u de rechtbank vragen een voorlopige voorziening te treffen. Een voorlopige voorziening vraagt u aan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt een verzoekschrift voor een voorlopige voorziening ook digitaalindienen. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). De Rechtbank brengt voor een verzoek om een voorlopige voorziening kosten bij u in rekening.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel