Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Grondwerker

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Diever aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Grondwerker in Diever? WerkTalent is dan naar jou op zoek. De vacature van Grondwerker is beschikbaar per 30-05-2024 tot en met 29-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Grondwerker
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 15 – 18
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Grondwerker? Je kunt contact opnemen met Marco de Zwart Marco de Zwart op het telefoonnummer 31622661956 of per e-mail via marcodezwart@mail.werktalent.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures diever
  2. Grondwerker WerkTalent 30-05-2024

Andere vacatures