Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Pedagogisch Medewerker

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Diever aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Pedagogisch Medewerker in Diever? ’t Kickertje is dan naar jou op zoek. De vacature van Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang is beschikbaar per 26-05-2024 tot en met 25-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2539 – 3489
Uren p/w 16 – 16
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Pedagogisch Medewerker? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures diever
  2. Pedagogisch Medewerker ’t Kickertje 26-05-2024

Andere vacatures