Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Procesoperator met opleiding

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Diever aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Procesoperator met opleiding in Diever? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Automatenoperator is beschikbaar per 23-05-2024 tot en met 22-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Automatenoperator
Branche Horeca
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2610 – 2610
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Procesoperator met opleiding? Je kunt contact opnemen met Daniëlle Vet Daniëlle Vet op het telefoonnummer Daniëlle Vet of per e-mail via d.vet@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures diever
  2. Procesoperator met opleiding Olympia 23-05-2024

Andere vacatures