Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Woningstoffeerder parttime of fulltime

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Diever aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Woningstoffeerder parttime of fulltime in Diever? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Woningstoffeerder is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Woningstoffeerder
Branche Overig
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 15 – 15
Uren p/w 37 – 37
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Woningstoffeerder parttime of fulltime? Je kunt contact opnemen met Ingrid van Huizen Ingrid van Huizen op het telefoonnummer 06-83102310 of per e-mail via ingrid.van.huizen@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures diever
  2. Woningstoffeerder parttime of fulltime Randstad 27-05-2024

Andere vacatures