Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Allroundmonteur / Monteur Mechatronica

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Diever aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Allroundmonteur / Monteur Mechatronica in Diever? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van 1e Autotechnicus is beschikbaar per 01-05-2024 tot en met 30-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel 1e Autotechnicus
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3850 – 3850
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Allroundmonteur / Monteur Mechatronica? Je kunt contact opnemen met Elon Wassink Elon Wassink op het telefoonnummer Elon Wassink of per e-mail via e.wassink@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures diever
  2. Allroundmonteur / Monteur Mechatronica Olympia 01-05-2024

Andere vacatures