Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Chauffeur (B rijbewijs)

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Diever aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Chauffeur (B rijbewijs) in Diever? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Chauffeur Valetparking is beschikbaar per 28-05-2024 tot en met 27-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Chauffeur Valetparking
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 15 – 15
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 8
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Chauffeur (B rijbewijs)? Je kunt contact opnemen met Christia & Lisanne Christia & Lisanne op het telefoonnummer 0522-242155 of per e-mail via meppel@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures diever
  2. Chauffeur (B rijbewijs) Tempo-Team 28-05-2024

Andere vacatures