Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Vrachtwagenchauffeur BENELUX

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Diever aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Vrachtwagenchauffeur BENELUX in Diever? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Vrachtwagenchauffeur is beschikbaar per 05-06-2024 tot en met 04-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Vrachtwagenchauffeur
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 18 – 18
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Vrachtwagenchauffeur BENELUX? Je kunt contact opnemen met Sjoerd Hamaker Sjoerd Hamaker op het telefoonnummer 06-16137771 of per e-mail via sjoerd.hamaker@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures diever
  2. Vrachtwagenchauffeur BENELUX Randstad 05-06-2024

Andere vacatures