Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen diever
  2. GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning regulier, Meulakkers 32 Diever.

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Diever willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Diever.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Westerveld op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning regulier, Meulakkers 32 Diever.

Er is door Westerveld hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Aangevraagde omgevingsvergunning Meulakkers 32, 7981 DL Diever.Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westerveld maakt bekend dat het de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning heeft ontvangen voor de activiteit:Het bouwen van een carport en een risaliet aan een bestaande woning aan de Meulakkers 32 te Diever.(aanvraagdatum 31-01-2024, zaaknummer 2024-003080).Informatie aangevraagde vergunningen.De publicatie van de reguliere aanvragen omgevingsvergunning heeft een informatief karakter. U kunt pas bezwaar maken als een besluit op een aanvraag genomen is. Dit besluit wordt gepubliceerd.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel