Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Huisvesting | Organisatie en beleidRuimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen diever
  2. GEMEENTEBLADKennisgeving verlenging beslistermijn, Testen koppeling chepp, Acht Boerijen 5, 7981 EK Diever

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Diever willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Diever.

Er is een Huisvesting | Organisatie en beleidRuimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Westerveld op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADKennisgeving verlenging beslistermijn, Testen koppeling chepp, Acht Boerijen 5, 7981 EK Diever

Er is door Westerveld hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht heeft besloten voor de volgende aanvraag de beslistermijn te verlengen met een termijn van maximaal zes weken:Voor: Testen koppeling cheppLocatie: Acht Boerijen 5, 7981 EK DieverDe beslistermijn is verlengd vanwege het besluitvormingsproces. Door dit besluit is de nieuwe uiterste beslisdatum .Tegen deze mededeling kunt u geen bezwaar maken.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel