Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Huisvesting | Organisatie en beleidRuimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen diever
  2. GEMEENTEBLADGemeente Westerveld, omgevingsvergunning Regulier Broekemastraat 74, 7981 DM Diever, zaaknummer 2024-009805

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Diever willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Diever.

Er is een Huisvesting | Organisatie en beleidRuimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Westerveld op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Westerveld, omgevingsvergunning Regulier Broekemastraat 74, 7981 DM Diever, zaaknummer 2024-009805

Er is door Westerveld hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

De Gemeente Westerveld heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De gemeente heeft besloten dat de aanvraag voor het bouwen van een schuur aan de Broekemastraat 74 in Diever vergunningvrij is voor de Bouwactiviteit (omgevingsplan).Inzien aanvraagU kunt dit besluit op afspraak inzien. Hiervoor kunt u bij de gemeente een afspraak maken via telefoonnummer 14 0521.Hiertegen kunt u geen bezwaar maken.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel