Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Medewerker Planbureau

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Diever aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Medewerker Planbureau in Diever? BON-Holding B.V. is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Uitvaartondernemer is beschikbaar per 31-05-2024 tot en met 23-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Uitvaartondernemer
Branche Onderwijs/Opleiding
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2485 – 3588
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten 22
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Medewerker Planbureau? Je kunt contact opnemen met Hielke Fictorie op het telefoonnummer 31682942963 of per e-mail via hielke.fictorie@bon-holding.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures diever
  2. Medewerker Planbureau BON-Holding B.V. 31-05-2024

Andere vacatures