Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Klantenservice Medewerker Logistiek

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Diever aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Klantenservice Medewerker Logistiek in Diever? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Customer Service Medewerker Logistiek is beschikbaar per 01-05-2024 tot en met 30-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Customer Service Medewerker Logistiek
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 3293 – 3293
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 10
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Klantenservice Medewerker Logistiek? Je kunt contact opnemen met Hewin Lewerissa Hewin Lewerissa op het telefoonnummer Hewin Lewerissa of per e-mail via h.lewerissa@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures diever
  2. Klantenservice Medewerker Logistiek Olympia 01-05-2024

Andere vacatures