Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening

  1. Bekendmakingen diever
  2. StaatscourantOntwerpbestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Parkeerterrein Klok’ te Diever

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Diever willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Diever.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening verleend in Westerveld op het adres in , met daarbij de volgende melding:

StaatscourantOntwerpbestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Parkeerterrein Klok’ te Diever

Er is door Westerveld hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, maken B&W bekend dat met ingang van 11 augustus 2011 gedurende zes weken bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Diever voor eenieder ter inzage ligt, het ontwerpbestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Parkeerterrein Klok’ met bijbehorende toelichting, regels en plankaart en bijlagen. Het bestemmingsplan is opgesteld om uitbreiding van de parkeerruimte bij het installatiebedrijf Klok aan Moleneind 37 in Diever mogelijk te maken. Op afspraak is ook inzage buiten openingstijden mogelijk. Tevens kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Zienswijze: tot en met 22 september 2011 kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling bij de raad kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient geadresseerd te worden aan de gemeenteraad van Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte. Voor het maken van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via onderstaand telefoonnummer. Contact: team Leefomgeving, telefoonnummer 14 0521 (bereikbaar op werkdagen van 9 tot 12 uur)

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel