Search
Close this search box.

Aanvraag Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen diever
  2. GEMEENTEBLADGemeente Westerveld, verleende vergunning Wandelvierdaagse Diever 23 t/m 26 mei 2024, zaaknummer 2023-024539

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Diever willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Diever.

Er is een Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid verleend in Westerveld op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Westerveld, verleende vergunning Wandelvierdaagse Diever 23 t/m 26 mei 2024, zaaknummer 2023-024539

Er is door Westerveld hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

De burgemeester van de gemeente Westerveld heeft op 4 april 2024 het volgende besluit genomen en verzonden; het verlenen van een Evenementenvergunning voor de Wandelvierdaagse Diever aan Kasteel 19, 7981 AN te Diever op 23 mei 2024 tot en met 26 mei 2024, ingeboekt met het volgende zaaknummer: 2023-024539.Inzien vergunningU kunt dit besluit op afspraak inzien. Hiervoor kunt u bij de gemeente een afspraak maken via telefoonnummer 14 0521.Niet eens met dit besluit: maak bezwaarAls u het niet eens bent met dit besluit, kunt u bezwaar maken door binnen zes weken na de datum van de vergunning, uw bezwaarschrift te sturen naar de Burgemeester van de Gemeente Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte.Aanvragen voorlopige voorzieningIn spoedeisende gevallen kunt u de rechtbank vragen een voorlopige voorziening te treffen. Een voorlopige voorziening vraagt u aan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.U kunt een verzoekschrift voor een voorlopige voorziening ook digitaalindienen. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).De Rechtbank brengt voor een verzoek om een voorlopige voorziening kosten bij u in rekening.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel