Search
Close this search box.

Vacature Vakantiebaan orderpicker logistiekmedewerker

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Diever aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Vakantiebaan orderpicker logistiekmedewerker in Diever? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Logistiek Medewerker Chauffeur is beschikbaar per 12-06-2024 tot en met 11-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Logistiek Medewerker Chauffeur
Branche Detailhandel
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 14 – 14
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Vakantiebaan orderpicker logistiekmedewerker? Je kunt contact opnemen met Silvia & Nathalie Silvia & Nathalie op het telefoonnummer 0513 - 656937 of per e-mail via talentcenter.noordoost@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures diever
  2. Vakantiebaan orderpicker logistiekmedewerker Randstad 12-06-2024

Andere vacatures