Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Vrachtwagenchauffeur Graszoden

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Diever aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Vrachtwagenchauffeur Graszoden in Diever? Werff Talent is dan naar jou op zoek. De vacature van Vrachtwagenchauffeur is beschikbaar per 17-04-2024 tot en met 15-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Vrachtwagenchauffeur
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 31 – 40
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Vrachtwagenchauffeur Graszoden? Je kunt contact opnemen met Sonja Amels op het telefoonnummer 31513610380 of per e-mail via sonja@werfftalent.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures diever
  2. Vrachtwagenchauffeur Graszoden Werff Talent 17-04-2024

Andere vacatures