Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Assemblage Monteur / Machinebouwer

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Diever aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Assemblage Monteur / Machinebouwer in Diever? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Automonteur is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Automonteur
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3700 – 3700
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Assemblage Monteur / Machinebouwer? Je kunt contact opnemen met Annemarie Viellevoye Annemarie Viellevoye op het telefoonnummer Annemarie Viellevoye of per e-mail via a.viellevoye@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures diever
  2. Assemblage Monteur / Machinebouwer Olympia 03-06-2024

Andere vacatures