Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Projectleider Civiel

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Diever aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Projectleider Civiel in Diever? Eminent Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van Projectleider Landmeetkunde is beschikbaar per 23-05-2024 tot en met 22-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Projectleider Landmeetkunde
Branche Techniek, Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Interim
Salarisindicatie (indien bekend) 3500 – 5000
Uren p/w 16 – 24
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Projectleider Civiel? Je kunt contact opnemen met Jasper Fokker op het telefoonnummer 06 - 48 81 88 09 of per e-mail via j.fokker@eminentgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures diever
  2. Projectleider Civiel Eminent Groep 23-05-2024

Andere vacatures