Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag overig

  1. Bekendmakingen diever
  2. Gemeente Westerveld, verleende vergunning Aanvraag Alcoholvergunning Brinkzicht BV Diever, zaaknummer 2024-009957

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Diever willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Diever.

Er is een overig verleend in Westerveld op het adres in , met daarbij de volgende melding:

Gemeente Westerveld, verleende vergunning Aanvraag Alcoholvergunning Brinkzicht BV Diever, zaaknummer 2024-009957

Er is door Westerveld hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

De burgemeester van de gemeente Westerveld heeft op 25 maart 2024 het volgende besluit genomen en verzonden; het verlenen van een Alcoholvergunning voor de Aanvraag Alcoholvergunning Brinkzicht BV Diever aan de Hoofdstraat 43, 7981 AD Diever op ingeboekt met het volgende zaaknummer: 2024-009957. Inzien vergunning U kunt dit besluit op afspraak inzien. Hiervoor kunt u bij de gemeente een afspraak maken via telefoonnummer 14 0521. Niet eens met dit besluit: maak bezwaar Als u het niet eens bent met dit besluit, kunt u bezwaar maken door binnen zes weken na de datum van de vergunning, uw bezwaarschrift te sturen naar de Burgemeester van de Gemeente Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte.   Aanvragen voorlopige voorziening In spoedeisende gevallen kunt u de rechtbank vragen een voorlopige voorziening te treffen. Een voorlopige voorziening vraagt u aan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt een verzoekschrift voor een voorlopige voorziening ook digitaalindienen. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). De Rechtbank brengt voor een verzoek om een voorlopige voorziening kosten bij u in rekening.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel