Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen diever
  2. GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning regulier, Kap t Hertenspoor 93 Diever, ’t Hertenspoor 93, 7981 KA Diever

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Diever willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Diever.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Westerveld op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning regulier, Kap t Hertenspoor 93 Diever, 't Hertenspoor 93, 7981 KA Diever

Er is door Westerveld hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Aangevraagde omgevingsvergunning 't Hertenspoor 93, 7981 KA Diever.Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westerveld maakt bekend dat het de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning heeft ontvangen voor de activiteit:Kap.'t Hertenspoor 93, 7981 KA Diever, Kap (aanvraagdatum 22-02-2024, zaaknummer 2024-006138).Informatie aangevraagde vergunningen.De publicatie van de reguliere aanvragen omgevingsvergunning heeft een informatief karakter. U kunt pas bezwaar maken als een besluit op een aanvraag genomen is. Dit besluit wordt gepubliceerd.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel