Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen diever
  2. GEMEENTEBLADDiever, Bisschopshof 56, 7981 ED

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Diever willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Diever.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Westerveld op het adres Bisschopshof in Diever, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADDiever, Bisschopshof 56, 7981 ED

Er is door Westerveld hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

omgevingsvergunning aangevraagd voor wijziging bestemming gemeenschappelijke ruimte naar woonruimte appartementencomplex woongroep De Zandroos, ontvangstdatum 28-06-2021, zaaknummer 307094ProcedureU kunt de aanvraag en bijbehorende stukken op afspraak digitaal inzien. Hiervoor kunt u bij de gemeente een afspraak maken via telefoonnummer 14 0521. Wij verzoeken u het desbetreffende zaaknummer daarbij te vermelden

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel