Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Medewerker Zorgadministratie

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Diever aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Medewerker Zorgadministratie in Diever? GGZ Drenthe is dan naar jou op zoek. De vacature van Administratief Medewerker is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Administratief Medewerker
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3218 – 3218
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Medewerker Zorgadministratie? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures diever
  2. Medewerker Zorgadministratie GGZ Drenthe 03-06-2024

Andere vacatures