Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature REOB-monteur

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Diever aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als REOB-monteur in Diever? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Monteur Treinmaterieel is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Monteur Treinmaterieel
Branche Bouw/Installatie
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 3900 – 3900
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van REOB-monteur? Je kunt contact opnemen met Ingrid van Huizen Ingrid van Huizen op het telefoonnummer 06-83102310 of per e-mail via ingrid.van.huizen@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures diever
  2. REOB-monteur Randstad 27-05-2024

Andere vacatures