Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Schilder Vastgoedonderhoud

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Diever aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Schilder Vastgoedonderhoud in Diever? Covebo is dan naar jou op zoek. De vacature van Schilder Behanger is beschikbaar per 07-06-2024 tot en met 06-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Schilder Behanger
Branche Bouw/Installatie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 38 – 38
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Schilder Vastgoedonderhoud? Je kunt contact opnemen met Daniel Racz Daniel Racz op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via racz@covebo.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures diever
  2. Schilder Vastgoedonderhoud Covebo 07-06-2024

Andere vacatures