Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Technische Dienst Monteur l 4-ploegendienst

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Diever aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Technische Dienst Monteur l 4-ploegendienst in Diever? WerkTalent is dan naar jou op zoek. De vacature van Elektromonteur Technische Dienst is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Elektromonteur Technische Dienst
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2800 – 3500
Uren p/w 36 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Technische Dienst Monteur l 4-ploegendienst? Je kunt contact opnemen met Janieke Dijkstra Janieke Dijkstra op het telefoonnummer 31512551160 of per e-mail via janiekedijkstra@mail.werktalent.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures diever
  2. Technische Dienst Monteur l 4-ploegendienst WerkTalent 16-05-2024

Andere vacatures