Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Vrachtwagenchauffeur Walkingfloor

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Diever aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Vrachtwagenchauffeur Walkingfloor in Diever? Werff Talent is dan naar jou op zoek. De vacature van Vrachtwagenchauffeur is beschikbaar per 15-05-2024 tot en met 13-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van LBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Vrachtwagenchauffeur
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau LBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2613 – 3180
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Vrachtwagenchauffeur Walkingfloor? Je kunt contact opnemen met Sonja Amels op het telefoonnummer 31513610380 of per e-mail via sonja@werfftalent.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures diever
  2. Vrachtwagenchauffeur Walkingfloor Werff Talent 15-05-2024

Andere vacatures