Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Vrachtwagenchauffeur

Redactie DieverOnline.nl

De redactie van DieverOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Diever aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Vrachtwagenchauffeur in Diever? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Vrachtwagenchauffeur is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Vrachtwagenchauffeur
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 17 – 17
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Vrachtwagenchauffeur? Je kunt contact opnemen met Sheryna Sheryna op het telefoonnummer 06-83140151 of per e-mail via sheryna.siliakus@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures diever
  2. Vrachtwagenchauffeur Tempo-Team 27-05-2024

Andere vacatures